Äntligen har jag fått lite ro livet. Jag har inte skrivit här sedan januari i år. Anledningen till detta är att skolan tog all tid i våras, att fotograferingen och musiken tog tiden i somras. Jag har börjat titta på mina modellflyggrejor igen och förhoppningsvis ska jag hinna provflyga piper-cub:en jag köpte för två år sedan innan vintern.

Inom fotograferingen har det hänt en del. Jag tog examen 5 juni vid Gamleby Fotoskola och har sedan dess ägnat all fri tid åt mitt fotobok-projekt. Nu är det färdigt och 150 exemplar av den är levererade hem till mig.

Jag hade tänkt att bara fotografera digitalt men, nu har jag börjat med den gamla analoga tekniken igen. Efter 30 års uppehåll från slabbandet framkallar jag bilderna tagna med en 60 årig Rolliecord och ska även kopiera med förstoringsapparat och vätskor. Det ställer lite andra krav än det digitala.

Jag använder andra analoga kameror i 135 format vilket ger negativ som är 24x36mm. Rollie:n ger negativ som är 60x60mm.

Nog om detta. Välkommen åter och ha det bra.