Under fredagseftermiddagen passerades Norrköping för sjätte gången på en vecka… Det känns nästan som jag börjat långpendla. Orsaken till de två första resorna, som gick till Skavsta flygplats, var att jag skjutsade mina klasskamrater till/från Parisplanet. Den tredje resan gick till Stockholm och fotomässan där. Jag tillbringade en hel dag med skolkompisar och lärare från fotoskolan. Mycket intressant med fotoutställningar och prylar till tusen. Bland annat var stjärnfotografen/föreläsaren/ljussättaren Johan Westin där och jag fick hälsa på honom. Han representerade ingen utställare men gav sig tid att prata lite ljusteknik, blixtar och paraplyer med oss. Häftigt.
Jag gjorde också några inköp såsom en bok om fotoböcker, en blixt (till extrapris), en video om svartvit redigering och ett blixtfäste för stativ. Egentligen hade jag inte råd men, jag får se det som undervisningsmateriel….