Den 1 juni spelade delade vi scen med Hep Stars. Enda orginalmedlemmen var Svenne. De andra har dött eller slutat. Den siste orginalmedlemmen, förutom Sven Hedlund var Janne Frisk men han slutade 2008 på grund av ålder…

Men Svenne och Hepparna rockar på. Att han orkar. Snart 70 år gammal rockar han i 1,5 timme och ger ett extranummer. Om än kroppen är gammal finns rösten kvar lika kristallklar som för 50 år sedan. Att han satte sig på en barstol då frun Lotta sjöng sina nummer är helt ok. Lotta har för övrigt gett ut sin första soloskiva i år. Den bär det passande namnet It´s never2late.

Låtarna…Alla deras hits var med, många skrivna av Benny Andersson. No respons, Sunny girl, Wedding m.fl. Givetvis kom Speedy Gonsales och Cadillac på slutet. Farmer John blev deras extranummer.

Svenne åkte givetvis brand new Cadillac med privatchaufför till spelningen. Deras turne heter förresten Cadillac-madness, passande….

Jag fick lite tid att byta några ord med Svenne och frågade givetvis om han minns Storebro-parken från mitten av 1960-talet och det gjorde han. Fantastiskt att en gammal idol faktiskt är så trevlig och mjuk i sättet som han verkar. Får ni möjlighet att se dem så gör det det är de värda. Ungarna tyckte att Svenne såg yngre ut av jag???smiley