Så var det gjort…..Första modellflygpasset för året. Sonen Anders och jag var till Västervik och flög. Det var disigt så flyghöjden blev under 50 meter. Men, det var härligt att testa lite olika gamla modeller idag. Sonen började med ett flygpass på sin tjeckiska Accord och jag började med en tur elseglare vid namn Skylady. Därefter turades vi om att flyga Sting några varv och som avslutning innan vinden kom blev det årspremiär med J2:an.
Tyvärr var det lite långt gräs, klippningen har inte startat ännu, så J2:an ville kapottera vid varje landning. Annars var fältet lika fint och välskött som vanligt. Jag missade städdagen som var för ett par helger sedan men det var ordentligt urbuskat och anläggningen blir bara finare med åren. Viss patina finns förstås på byggnaderna….
Det kommer att bli en jättehärlig sässong, bara vi får vara hela och friska.

Arbetet med att renovera Den Gambla Glada har tagit fart. I helgen reparerades stabilisatorn och lackningen av vingen började. Så, den blir nog klar om någon vecka om det blir tid över att bygga.