Påsken har varit trevlig. Jag har installerat Linux som operativsystem på en dator. När datorn startas kan man nu välja Linux eller Windows. Linux liknar Android lite. Anledningen till detta är att Android är en verision av Linux. Den stora nackdelen med Linux är att kringutrustningen såsom skrivare, skanner och trådlösa nätverkskort fungerar dåligt. Detta beror på att tillverkarna optimerar sina produkter för Windows…..Tråkigt.
Det bra med linux är alla fria (gratis) program som finns. Alla program som finns till Windows har en motsvarighet i Linux. Kul påskpyssel då Linux är snabbt och snyggt.

Jag upptäckte att Two-O-Eight har försvunnit från Internet. Alltså Radio Luxemburg verkar vara helt dött nu…..För ett år sedan hade de börjat med internetradio men, nu verkar det också vara slut – ledsamt….Vi är nog många som saknar denna station.