Hur har ni det med de sladdlösa telefonerna. Själv använder jag inte våran annat än om hustrun kommer med någon uppringare i luren. Om jag ska ringa från den uppstår två problem. Antingen är den urladdad eller så går den inte att hitta.

Samma problem finns på jobbet. Där står de sladdlösa telefonerna i ett fönster, urkopplade. Alla använder den fasta….

Därför bestämde jag att en fast telefon skulle kopplas in hemma. Den gamla grå Televerks-appareten går inte längre att använda så det fick bli en ny. Jag hittade en härlig ”vintage-telefon” hos Pixmania. Den är nu på väg hem till oss.

Detta telefonproblem delar jag inte med hustrun. Hon vet alltid när det är dags att ladda och var den ligger. Men, nu kan även jag ringa från en fast telefon….Det skulle ha varit roligt att ha vår gamla BC 310 på bilden som brukstelefon.